Hoi ik ben Noëlla

Ondernemen, dat wilde ik al lang, maar omdat in mijn eentje te doen, dat trok mij niet echt. Ik geloof sterk in het delen van onze kennis en ervaringen om te kunnen groeien. Verder ben ik een grote fan van het vrouwelijk ondernemerschap.

Daarom ben ik in 2010 Good Place 2 Work gestart. De flexibele werkomgeving voor vrouwelijke professionals in Rotterdam. Veel vrouwelijke ondernemers hebben hier hun plek gevonden om samen met andere ondernemers te werken aan hun eigen onderneming.  

Door mijn ruime ervaring op het gebied van ondernemerschap met onder andere acquisitie, onderhandelen en diverse online tools, help ik Good Placers om verder te groeien. 

Om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te helpen, groeien we nu door met de Academy. Een online community waar vrouwelijke ondernemers lid kunnen worden.

Voor slechts € 97,- excl. btw per jaar word jij lid van onze Academy en krijg jij

  • leuke collega's die net zoals jij graag van elkaar leren om te groeien
  • de online trainingen acquisitie en de training Meer LEF en hier voeg ik snel nieuwe trainingen aan toe
  • toegang tot maandelijkse thema webinars 
  • toegang tot onze besloten Facebookgroep waarin jij jouw vragen en kennis deelt
  • mijn tips, tics & tools om slimmer te ondernemen  

Wat zeggen mijn klanten over Good Place 2 Work en mij 

“Noëlla is oprecht geïnteresseerd in mensen

SONJA MARKOWSKI

Sonja Markowski

“Ook als je het druk hebt, is acquisitie belangrijk”

ANNELIES GRAS

Vers Gras Communicatie

“De training is persoonlijk en resultaatgericht”

STEPHANIE BEIJNES

Verlies en Verder

Noëlla is warm, enthousiast en persoonlijk betrokken. Haar kennis op gebied van acquisitie is groot. Haar voorraad tips & tricks voor specifieke situaties waarschijnlijk nog groter. Ze denkt echt met je mee en weet altijd weer een advies te geven waar je mee verder kunt!

YVONNE VAN DER PUTTEN

Maas Marktonderzoek

Noëlla biedt mij als éénmansbedrijf de mogelijkheid toch samen te “ondernemen”. Je hoeft het dus niet allemaal alleen te doen. Als ik kijk waar ik vandaan kom en nu sta, dan zegt dat voor mij genoeg. De begeleiding van Noëlla is erg waardevol.

INE PRINS

Priorg

De acquisitietraining helpt om structuur aan te brengen en prioriteiten te stellen. Een fijne stok achter de deur om een aantal zaken eens goed uit te zoeken en keuzes te maken. De Facebookgroep is handig, omdat je vragen kan stellen of je worsteling kan delen. 

MARGREET HIBMA

MPH consult

“Noëlla is een wandelende bibliotheek, die alle theorieën die ze heeft gelezen onthoudt en waar nodig coachend kan toepassen. Ze staat altijd klaar voor vragen, delen van kennis, kritisch meekijken, een steuntje in de rug waardoor ik net dat stapje verder ga dan ik eigenlijk durf. Ik heb veel van haar geleerd en dat helpt me om mijn bedrijf verder te laten groeien.”

Maaike Zwaan

Financiële Rust Voor Jou

Good Place 2 Work: een warm bad, sfeervol, gevoel van collega’s hebben (!), dynamiek, open armen, een lach en een traan, prettige werkplek, heerlijke lunch, voldoende inspiratie, leerzame intervisie
Een pluim aan het team en natuurlijk aan Noëlla die dit initiatief ruim vijf jaar terug is gestart en ook steeds maar weer tijd maakt om iedere Good Placer verder op weg te helpen met haar business.

ESTHER JANSSEN

WIJ VAN 010

Met de Good Place 2 Work Academy onderneem je samen

Wat bied ik jou in de Academy?
Het lidmaatschap kost slechts € 97,- exclusief btw voor 12 maanden met onbeperkt toegang tot alle lesmaterialen

De 8-weekse online Acquisitie training waarmee jij jouw acquisitie op scherp zet en met meer focus en structuur jouw onderneming laat groeien.

Toegang tot de Good Place 2 Work online community via een besloten Facebookgroep waar je jouw vragen kan delen met andere Good Placers. 

De 4-weekse online Meer LEF training die jou helpt om stappen te zetten en dat te bereiken waar jij naar verlangt. Alles begint uiteindelijk met een kleine stap.

Mijn uitgebreide ondernemerskennis, die ik nu al deel bij Good Place 2 Work. Dit zijn onder andere diverse tools waarmee je jouw klantenlijst laat groeien 

Een continu groeiende database van diverse systemen en tools die handig zijn voor jou als ondernemer en je serieus tijd kunnen besparen 

Je krijgt toegang tot de maandelijkse thema webinars met Q&A sessies, waarin jij vragen kan stellen over zaken zoals acquisitie, onderhandelen, prijs bepalen

Waarom zou ik lid worden van de Academy?

ONDERNEMEN DOE JE SAMEN, GROEIEN DOE JIJ

De belangrijkste winst van samen ondernemen, is dat twee personen meer weten dan een persoon. De ervaring leert dat wij bij elkaar die blinde vlek makkelijker zien en waarom zelf het wiel uitvinden als het samen kan? 

MIJN KENNIS DEEL IK MET JOU

Good Placers weten dat als ik iets hoor, lees, zie of leer wat interessant is voor anderen, ik dit pro-actief met ze deel. Het is ook de filosofie en de basis van het succes van Good Place 2 Work 'Create, Share & Inspire' 

DE PRAKTISCHE TRAININGEN

De trainingen in de Academy heb ik ontwikkeld aan de hand van de ervaringen van de ondernemers. Door te begrijpen waar zij tegen aanlopen, bieden de trainingen praktische oplossingen om mee aan de slag te gaan.

DE TOOLS & SYSTEMEN DIE IK GEBRUIK

Opgeleid als Scheikundig Technoloog ben ik een echte NERD. Handig met allerlei systemen en doordat ik nieuwe tools en systemen vaak als eerste test en gebruik, kan ik jou helpen als jij ze wilt gebruiken.

DE ACQUISITIE TRAINING GEEFT FOCUS

Acquisitie is vaak niet het favoriete onderdeel van het ondernemerschap, maar wel de belangrijkste. De 8-weekse training helpt je stap voor stap om je acquisitie goed op de rit te krijgen.

DE TRAINING MEER LEF GEEFT JE EEN DUWTJE

Op de vraag wat een vrouwelijke ondernemer nodig heeft, krijg ik vaak het antwoord 'Meer LEF'. Deze 4-weekse helpt je stappen te zetten en hierdoor dat te doen waar jij naar verlangt.

"Noëlla is een wandelende bibliotheek, die alle theorieën die ze heeft gelezen onthoudt en waar nodig coachend kan toepassen"

Maaike Zwaan van Financële Rust voor jou